Beginnen met AMS

AMS is een handige online tool waarmee u met een paar muisklikken uw allergenen in al uw producten of gerechten inzichtelijk maakt. U bespaart hiermee de nodige tijd en kosten. Binnen 3 stappen voert u eenvoudig uw gerechten of producten in. De intelligente software houdt voor u bij in welk product of gerecht welke allergenen verwerkt zijn. Op verzoek van uw klant heeft u alle gewenste informatie direct beschikbaar en kunt u dit mondeling en schriftelijk aan uw klant meedelen. U hoeft enkel op bijvoorbeeld uw menukaart te vermelden waar en bij wie uw klant informatie over allergenen kan opvragen en u kunt met AMS aan de slag.

stap 1
Digitaal magazijn

U vult uw digitale magazijn met producten. U kunt hierbij gebruik maken van meer dan 60.000 producten welke beschikbaar in database van PS in Foodservice.

stap 2
Producten aanmaken

Stel uw eigen gemaakte product of gerecht samen aan de hand van de producten uit uw digitale magazijn.

stap 3
Informatie verstrekking

Zoek snel een product of gerecht op als gevraagd wordt naar de allergeneninformatie.

Intergratie in uw organisatie

Het programma, vanaf elk apparaat toegankelijk, houdt voor u bij welke ingrediënten u in welke producten heeft verwerkt. Zo kan er direct worden aangegeven of en welke allergenen in het eindproduct verwerkt zitten. U kunt dit de klant mondeling meedelen of een allergenenoverzicht uitprinten om uw gast te kunnen overleggen.

Om veel tijd te besparen bij het invoeren van ingrediënten die u in uw producten verwerkt is een koppeling met de database van PS in Foodservice gemaakt. U kunt zoeken in de database van PS waar meer dan 175.000 producten voor u beschikbaar zijn. Heeft u een product gevonden in de database, dan kopieert u deze met één muisklik naar uw eigen online magazijn. Als een fabrikant de productspecificatie (in dit geval de allergenen informatie) wijzigt in de database van PS dan wordt u door AMS hiervan op de hoogte gebracht. Zo blijft uw digitale magazijn heel eenvoudig up-to-date.Door de automatische updates in AMS zijn direct al uw eindproducten aangepast waarin u dit ingrediënt verwerkt. Zo eenvoudig is het!

Kunt u een product niet in de database vinden? Geen probleem. U kunt heel eenvoudig handmatig het gewenst ingrediënt aan uw online magazijn toevoegen.

Probeer het Allergenen Management Systeem nu gratis!

Registreren